Airdog Technologie

Technologie

TPA® Filtratie technologie

WIJ GAAN VERDER DAN DE TRADITIONELE TECHNOLOGIE

De gepatenteerde TPA® technology is de meest effectieve én milieuvriendelijke luchtzuiverings- en luchtreinigingsoplossing op de markt.

Wetenschappelijke testen hebben aangetoond dat het unieke elektro-ionische veld 99.9% van de griepvirussen, bacteriën en bio-aerosolen doodt en permanent verwijdert. Het maakt tevens ultrafijnstofdeeltjes tot maar liefst 14.6 nanometer onschadelijk.

TPA® technologie is een duurzame en milieuvriendelijke oplossing van de hoogste kwaliteit waarbij u geen HEPA-of ULPA-filters meer hoeft aan te schaffen.

TPA heeft een uniek 2-polig elektrode-ontwerp wat ervoor zorgt dat schadelijke deeltjes effectiever afgevangen EN geëlimineerd worden.

De grovere schadelijke deeltjes in de lucht worden eerst door het voorfilter opgevangen. De kleinere deeltjes worden door het plasma-ionische veld kort positief geladen en geëlektrocuteerd. Daarna worden ze op de om-en-om positief en negatief geladen collectorplaten geduwd waar ze vast blijven zitten. (De collectorplaten maakt u met de hand en een sopje schoon, of nog makkelijker: u zet ze in de vaatwasser. U hoeft hiervoor geen extra voorzorgsmaatregelen te gebruiken zoals handschoen of mondkapje, want de voorheen schadelijke deeltjes zijn vernietigd.) Het laatste filter is en actief koolstoffilter wat nare geurtjes neutraliseert.